standplaatsen

Bestellen

Voor uw bestelling:
bel 06 53 92 63 21
of mail info@vishandelpieterwoltjer.nl

Team
Pieter Woltjer

Pieter is een echte 'oude rot' in het visvak. Zijn liefde voor vis begon al in zijn jonge jaren en is nooit verdwenen. Nadat hij een aantal jaren in dienst van andere vishandels heeft gewerkt besloot hij de stap te wagen en richtte in 1991 een vishandel op die zijn naam draagt. Met Pieter is overal over te onderhandelen, behalve over de kwaliteit van de vis: die moet altijd perfect zijn.

Ook houdt Pieter van vissen met zijn hengels en is hij imker.

 
Martijn Mulder

Net als Pieter heeft Martijn het visvak in zijn 'genen'. Daarom groeide hij uit van zaterdaghulpje naar mede-eigenaar van het bedrijf. Hij is inmiddels een echte vakman met een goede neus voor de juiste vis. Niet alleen kan hij haring schoonmaken en vis bakken als de beste, ook heeft hij altijd innovatieve ideeën om de klant te verassen met nieuwe producten.

Martijn houdt van skiën. motorsport en rijdt zelf ook motor.

 
Marloes Wever

Marloes is sinds mei 2012 in dienst bij de vishandel als verkoopmedewerker, in eerste instantie voor twee dagen in de week. Inmiddels werkt ze fulltime en draagt zij ook haar steentje bij buiten de verkoop. In 2014 heeft ze haar rijbewijs E gehaald en mag nu ook zelf met de viswagens rijden.

De hobby van Marloes is volleybaltraining geven en zelf volleyballen.

 
Tamara Bouwman

Tamara is op 1 mei 2012 in dienst getreden bij Vishandel Pieter Woltjer. Sinds die tijd is ze helemaal in het visvak gegroeid.  Verkopen, haring schoonmaken en vis bakken: ze draait er haar hand niet meer voor om.

Tamara houdt van korfbal en gaat geregeld naar de optredens van Papa di Grazzi.

 
Tjitske Woltjer

Tjitske is de schoonzus van Pieter en werkt praktisch vanaf dag 1 bij Vishandel Pieter Woltjer. Ook zij heeft de passie voor het vak die zo belangrijk is om dit beroep goed uit te oefenen. Deze visvrouw, kent de vishandel dan ook op haar duimpje.

Tjitske is al vele jaren het vaste gezicht van de standplaats in Norg.

 
Karlineke Woltjer

Karlineke is de vrouw van Pieter en vanaf het begin betrokken bij de zaak. Ze is niet alleen de steun en toeverlaat van Pieter, maar neemt ook de administratie, de bedrijfskleding en het regelen van standplaatsen voor haar rekening. Daarnaast heeft Karlineke ook een eigen onderneming namelijk een nagelstudio die haar naam draagt.

Hobby's van Karlineke zijn: paardrijden, lezen en haar honden.

 


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow