standplaatsen

Bestellen

Voor uw bestelling:
bel 06 53 92 63 21
of mail info@vishandelpieterwoltjer.nl

Visspiesjes
Vis-spiesjes op de barbecue.

Het rijgen van vis aan stokjes is de beste methode  om vis 'open en bloot' boven direct vuur te bereiden. U kunt hier het beste een visfilet voor gebruiken met een stevige structuur zoals pangasius, zalm en botervis, en gamba's. De praktijk wijst uit dat mensen die niet zo gauw voor vis zullen kiezen deze vis-spiesjes erg lekker vinden daar de vissoorten, pagasius en botervis een hele zachte vis smaak hebben, vrij neutraal van smaak dus.

Bereidingswijze
Als spies kunt U metalen of houten pennen gebruiken. De vis moet in gelijke blokjes,van ongeveer 2 tot 3 cm gesneden worden. Afhankelijk van uw barbecue grilt U de spiesje in 10 tot 15 minuten gaar.

De samenstelling van de  spies kan uit zeer veel mogelijkheden bestaan en met marinades en/of kruiden kunt U uw spiesje een heel eigen smaak geven.

Hier een aantal voorbeelden:

  • Een soort vis naturel of gemarineerd.
  • Meerdere soorten vis naturel of gemarineerd.
  • Gamba's naturel of gemarineerd.
  • Meerdere soorten vis gecombineerd met gamba's naturel of gemarineerd.
  • Vis en/of gamba's naturel of gemarineerd gecombineerd met ui, paprika en tomaatjes.
  • Vis en/of gamba's naturel of gemarineerd gecombineerd met (voorgekookte) krieltjes.
In onze barbecue try-out vonden de spiesjes van pangasius-filet met een soja marinade gretig aftrek. Het was net saté was een veel gehoorde opmerking.
Het is natuurlijk ook erg leuk om uw eigen variatie te bedenken en zelf een spiesje samen te stellen.

Eet smakelijk!

 

 

 

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow