standplaatsen

Bestellen

Voor uw bestelling:
bel 06 53 92 63 21
of mail info@vishandelpieterwoltjer.nl

Vispakketjes

De meest makkelijke manier om vis te bereiden op de barbecue is om de vis te verpakken in aluminium-folie, om er 'vispakketjes' van te maken.

Deze pakketjes zijn een leuke en gezonde toevoeging bij uw barbecue en vanwege de eenvoudige bereiding zeker een aanrader!

De voordelen van deze methode zijn:

  • De vis plakt niet aan het rooster, valt niet uit elkaar en U heeft geen last van ongezonde zwart geblakerde plekken.
  • De sappen en smaak van de vis blijven beter aanwezig.
  • Er zijn vele variaties te bedenken.
  • U kunt uw gasten eens verwennen met iets anders.

Gebruiksaanwijzing en bereidingswijze:

Leg op een stuk aluminium-folie 3 stukjes verse vis-filet, dit kan b.v.  kabeljauw, zalm, botervis of pangasius zijn

De stukjes moeten even groot en dik zijn (ongeveer 50 gram per stuk).

Leg hierop, in dunne reepjes gesneden bosui en wortel, een klontje kruidenboter, een toefje verse dille en een schijfje citroen.

Vouw het pakketje luchtig dicht, leg het op de barbecue  en laat het in ongeveer 10 tot 15 minuten garen (afhankelijk van uw soort barbecue) en smullen maar.

Qua smaak is dit de meest neutrale variant maar er zijn natuurlijk vele variaties mogelijk.

Hier volgen een paar suggesties:

  • Oosters: 3 stukjes vis, bosuitje, knoflook, stukjes ananas of banaan, toefje tougé, beetje kokos, een wokdressing naar smaak. Serveer er een paar stukjes kroepoek bij.

  • Mediterraan: 3 stukjes verse vis, bosuitje, knoflook, gehalveerd klein tomaatje, mediterrane kruiden (oregano,tijm), paar blaadjes verse basilicum, toefje pesto.

Het is natuurlijk ook erg leuk om uw eigen fantasie te gebruiken en zelf een variatie te bedenken!

eet smakeljk!

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow