standplaatsen

Bestellen

Voor uw bestelling:
bel 06 53 92 63 21
of mail info@vishandelpieterwoltjer.nl

Barbecue

Vis op de barbecue.
Barbecuen is zomers een geliefde bezigheid. sowiewso is alles wat met buiten-keukens en buiten-koken te maken heeft de trend van deze zomer.

Vis op de barbecue, waarom?

Vis is lekker, vis is lichtverteerbaar, vis is gezond, algemeen bekend feit is dat men minimaal twee keer per week vis moet eten en vis is beter voor je lijn.

Toch zie je in algemeen weinig vis bij een gemiddelde barbecue, hoe kan dit? Wij denken dat dit mede komt omdat veel mensen niet weten 'wat te doen met vis' op de barbecue. Wij wilden hier graag verandering in aanbrengen en U via onze website  'op ideeën brengen'.

Wij hebben als team onlangs een try-out barbecue gehad en allerlei ideeën in de praktijk uitgeprobeerd. Iedereen was razend enthausiast. Het werd een barbecue met alleen maar vis en gelooft U ons, we hebben het vlees absoluut niet gemist. Zelf de wat mindere visliefhebber bleef maar eten van al dit lekkers. Vooral de vispakketjes en gamba's vonden gretig aftrek! Tijdens dit feestmaal zijn er foto's gemaakt en die zult U hieronder terugzien. Op deze manier spreken al deze voorbeelden meer tot de verbeelding. Veel lees- en kijkplezier en hopelijk kan deze uiteenzetting U inspireren tot het heerlijke, gezonde en kleurrijke gebruik van vis op de barbecue!

Alle genoemde visproducten zijn aan de kraam verkrijgbaar, zelfs de cederhouten plankjes die in een van de voorbeelden genoemd worden zijn bij ons verkrijgbaar.

Bekijk hier meer barbecue-foto's


Visspiesjes
Vis-spiesjes op de barbecue.
Lees meer...
 
Vispakketjes

De meest makkelijke manier om vis te bereiden op de barbecue is om de vis te verpakken in aluminium-folie, om er 'vispakketjes' van te maken.

Lees meer...
 
Finse zalm op plank
Finse zalm op plank
Lees meer...
 
Vis op Cederhout

Heeft U ooit het heerlijke aroma geproefd van cederhout

Lees meer...
 


  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow